Меню
Головна Блог компанії De Novo Благодійність De Novo у 2022 році
Благодійність De Novo у 2022 році

Благодійність De Novo у 2022 році

2023-01-17

Як та кому допомагала De Novo у 2022 році? Підбили підсумки нашої роботи та ділимось цією інформацією.

Цього року наша країна постала перед небувалим викликом, який ми гідно прийняли і продовжуємо проходити всі разом. Військові, цивільні, бізнес, волонтери, держава та всі українці об'єдналися з однією метою – перемогти. De Novo, починаючи з 2014 року, надає як технологічну, так і фінансову підтримку українським волонтерським рухам, державним установам та різним некомерційним організаціям.

Ми вирішили підбити підсумки роботи De Novo того року і раді поділитися з вами результатами. 

За 2022 рік  наша компанія року перерахувала понад 21 мільйон гривень на підтримку армії України, українського бюджету та різних форм благодійності. Раді поділитися з вами інформацією про те, куди саме було відправлено кошти:

  • Спеціальний рахунок НБУ для фінансування армії
  • Благодійні фонди “Повернися Живим”, “Дихай”, “Подих Надії Нації” та окремі волонтерські групи
  • Пряме фінансування підрозділів ЗСУ
  • Благодійна школа “Розумне майбутнє”

Окремо вважаємо за потрібне згадати, що De Novo закупила військові облігації на загальну суму 3 млн грн.

В рамках прямого фінансування частин та підрозділів української армії ми закуповуємо та передаємо: снайперське спорядження, БПЛА, засоби зв'язку, шини для вантажівок та комп'ютерні тренажери для бійців.

Окрім прямої фінансової підтримки, ми раді, що можемо надавати і технологічну допомогу, використовуючи наші продукти. З початку 2022 року ми надавали обчислювальні ресурси своїх хмарних систем різним обласним військовим адміністраціям, органам виконавчої влади та проєктам соціальної допомоги. Загальний обсяг наданої технологічної підтримки становив понад 3 млн грн. Для підтримки стабільності українського бізнесу та наших клієнтів ми зберегли всі ціни на наші продукти, побудовані на базі українського ЦОД, на довоєнному рівні як мінімум до 2024 року!

З початку широкомасштабних військових дій, а і потім обстрілів нашої критичної інфраструктури ми жодної секунди не припиняли надання наших послуг. Всі інженерні та обчислювальні системи працювали та продовжують працювати в штатному режимі, за що ми безмежно вдячні команді та кожному співробітнику компанії. 

Поки De Novo надає фінансову та технологічну підтримку армії та волонтерським організаціям, частина наших співробітників з честю та гідністю несе службу у лавах Збройних Сил України. Ми пишаємось і безмежно дякуємо кожному, хто захищає нашу Батьківщину! Підтримка армії, бюджету та всіх можливих форм волонтерських організацій, це наш внесок у стабільне та квітуче майбутнє. Ми пишаємося тим, що можемо надавати цю допомогу та наближати нас всіх до перемоги.

© 2008—2024 De Novo (Де Ново)