Меню

Відповідність De Novo стандарту ISO/IEC 27017

De Novo володіє актуальним сертифікатом ISO/IEC 27017:2015 (інформаційна безпека в хмарі) на український та європейський майданчики, а також на дата-центр.

ISO/IEC 27017:2015 (в Україні він повністю відповідає ДСТУ ISO/IEC 27017:2015) - це міжнародний стандарт, розроблений спеціально для забезпечення інформаційної безпеки у сфері хмарних обчислень. Він надає детальні рекомендації щодо вибору та реалізації заходів контролю безпеки для постачальників і користувачів хмарних послуг. Сертифікація за цим стандартом свідчить про високий рівень зрілості системи управління інформаційною безпекою компанії.

Сертифікація за ISO/IEC 27017:2015 гарантує, що компанія комплексно підходить до питань забезпечення безпеки клієнтських даних і вживає всіх необхідних заходів для їхнього захисту. Стандарт пропонує структурований підхід до управління інформаційною безпекою в хмарних середовищах, зокрема:

  • Регулює процеси аутентифікації, авторизації та управління доступом до хмарних ресурсів.
  • Описує заходи щодо захисту даних від несанкціонованого доступу, розкриття, зміни або знищення.
  • Надає рекомендації щодо планування та відновлення після інцидентів інформаційної безпеки.
  • Регулює відносини з третіми сторонами, що надають хмарні послуги.

Стандарт містить безліч практичних рекомендацій щодо реалізації заходів контролю безпеки, як-от шифрування даних, управління доступом, моніторинг безпеки та реагування на інциденти. Крім того, ISO/IEC 27017:2015 заснований на стандарті ISO/IEC 27002, що забезпечує сумісність з іншими системами управління інформаційною безпекою.

Відповідність De Novo стандарту ISO/IEC 27017

Сертифікати De Novo

Операційні процеси De Novo відповідають високим стандартам SAP, а інформаційна безпека сертифікована ISO27001. Наша інфраструктура, ЦОД та системи керування хмарами отримали державні сертифікати та атестати відповідності КСЗІ. Все це підтверджено бездоганною роботою власного ЦОД, який працює безперервно з 2010 року.
 

Хмарні продукти De Novo

Приватна хмара як сервіс HPI

Приватна хмара як сервіс HPI

Фізично ізольована віртуальна інфраструктура, що поєднує переваги хмарних технологій і свого «заліза», і надається за моделлю «як сервіс»

Колективна хмара в Україні NG-Cloud

Колективна хмара в Україні NG-Cloud

Хмара нового покоління для складних прикладних ландшафтів і бізнес-критичних додатків з високим навантаженням, з розташуванням в Україні

Хмара для державних структур G-Cloud

Хмара для державних структур G-Cloud

Спеціалізована хмара для державних органів і підприємств, яка має сертифікацію КСЗІ і розміщується в захищеному модулі

Колективна хмара в Німеччині EU-Cloud

Колективна хмара в Німеччині EU-Cloud

Хмара нового покоління, розташована у Франкфурті, Німеччина. Призначена для складних прикладних ландшафтів і бізнес-критичних додатків з високим навантаженням.

Сертифікована хмара для додатків SAP HANA-Cloud

Сертифікована хмара для додатків SAP HANA-Cloud

Хмара, яка розроблена для розміщення баз даних HANA та додатків SAP, та інших високонавантажених бізнес-критичних інфраструктур

Резервне копіювання хмарної інфраструктури BaaS

Резервне копіювання хмарної інфраструктури BaaS

Широкий набір послуг для гнучкого резервного копіювання хмарної інфраструктури

Відновлення у випадку катастроф DRaaS

Відновлення у випадку катастроф DRaaS

Комплексні рішення для відновлення хмарної і локальної інфраструктур у випадку аварії чи катастрофи

Міграція у хмару та з хмари

Міграція у хмару та з хмари

Інструменті теплої міграції пропонують перенесення значних обсягів даних бізнес-критичних додатків у хмару De Novo швидко і без зупинок

© 2008—2024 De Novo (Де Ново)