Меню
Головна Блог компанії De Novo Компанія De Novo стала учасником партнерської програми Broadcom Cloud Service Provider у статусі Premier Partner
Компанія De Novo стала учасником партнерської програми Broadcom Cloud Service Provider у статусі Premier Partner

Компанія De Novo стала учасником партнерської програми Broadcom Cloud Service Provider у статусі Premier Partner

2024-06-10

Наприкінці травня компанія De Novo – провідний український хмарний провайдер – уклала партнерську угоду з американським ІТ-гігантом Broadcom, ставши учасником програми Broadcom Advantage Partner Program як постачальник хмарних послуг VMware Cloud Service Provider (VCSP) рівня Premier.

Участь у цій глобальній партнерській програмі стала можливою після того, як компанія Broadcom придбала VMware – світового лідера програмних рішень для віртуалізації. Угода була завершена на початку 2024 року, після чого основним партнерам VMware було запропоновано перейти до нового формату співробітництва, який відкриває додаткові можливості для зростання та розвитку бізнесу. До нових учасників програми змогли увійти далеко не всі колишні партнери VMware — згідно з умовами нової політики, запрошення отримали лише найкращі (best of breed) оператори, що відповідають низці доволі жорстких вимог.

Участь у партнерській програмі Broadcom дозволяє De Novo й надалі надавати клієнтам якісні та різноманітні хмарні сервіси на базі технологій VMware. Зокрема De Novo зберігає доступ до всіх необхідних програмних продуктів сімейства VMware by Broadcom for VCSP та їх оновлень, а також до технічної підтримки безпосередньо від вендора.

Максим Агєєв, генеральний директор компанії De Novo: «Входження De Novo до складу учасників партнерської програми Broadcom Advantage та особливо отримання статусу Broadcom VCSP Premier Partner — наочне свідчення технологічної зрілості та надійності нашої компанії як постачальника сучасних хмарних сервісів. Завдяки цьому партнерству ми й надалі зможемо надавати клієнтам доступ до хмарних сервісів на базі рішень VMware, включаючи технічну підтримку рівня ‘production grade support”. Що більше, тепер ми та наші клієнти, отримуємо цілий спектр нових унікальних можливостей, доступних у рамках розширеної співпраці зі світовими ІТ-гігантом – компанією Broadcom».

Наявність статусу Broadcom Premier Partner забезпечує низку додаткових переваг. Зокрема, такі компанії отримують доступ до ширшого спектра продуктів Broadcom, ніж звичайні партнери, включаючи ексклюзивні рішення. Рівень Premier Partner означає також наявність розширеної технічної підтримки безпосередньо від Broadcom — з виділеними інженерами та коротшим часом реакції. Також Premier Partner отримує доступ до ексклюзивних програм навчання та сертифікації, які допомагають співробітникам розвивати професійні навички та регулярно актуалізувати знання.

© 2008—2024 De Novo (Де Ново)