Меню
Головна Блог компанії De Novo Хмара De Novo забезпечує доступність публічної державної інформації на порталі data.gov.ua
Хмара De Novo забезпечує доступність публічної державної інформації на порталі data.gov.ua

Хмара De Novo забезпечує доступність публічної державної інформації на порталі data.gov.ua

2016-05-02

У травні 2016 року національний лідер ринку хмарних сервісів De Novo почав співпрацю з Державним агентством з питань електронного урядування України. У межах цієї співпраці Єдиний державний портал відкритих даних data.gov.ua розміщено у Хмарі De Novo.

Завдяки сервісам Хмари De Novo українці матимуть гарантований доступ до інформації, розміщеної на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних data.gov.ua.

Розвиток відкритих державних даних – це не лише підвищення відкритості та прозорості органів влади, а й шлях до розвитку потужної індустрії. Відкриті державні дані по всьому світу сьогодні стають важливим джерелом для розвитку інноваційного середнього та малого бізнесу. Саме на базі державних даних, що стали відкритими, реалізуються успішні соціально важливі та комерційні проекти, оборот яких в ЄС складає сотні мільйонів євро на рік.

«В умовах інформаційного суспільства відкриття якісної державної інформації та її подальше ефективне використання є вагомим джерелом конкурентної переваги для країни, – коментує початок співпраці Олександр Риженко, голова Державного агентства з питань електронного урядування. – Експертиза De Novo та високий рівень послуг цього оператора сприятимуть розвитку відкритих даних в Україні та їх доступності для громадян та бізнесу».

«Ми пишаємося тим, що своїм досвідом можемо сприяти впровадженню електронної демократії в Україні, – говорить Максим Агєєв, генеральний директор De Novo. – Всі ці роки ми допомагали ефективним компаніям ставати сильнішими за допомогою якісної ІТ-складової . Дуже приємно спостерігати за тим, як ефективністю починають цікавитися і державні установи».

Підписуйтесь на наші соціальні мережі, щоб стежити за головними хмарними трендами і новинами України та всього світу!

© 2008—2024 De Novo (Де Ново)