Меню
Головна Блог компанії De Novo Компанія «АХА Страхування» перенесла сервіси в хмари, максимально захистивши дані клієнтів
Компанія «АХА Страхування» перенесла сервіси в хмари, максимально захистивши дані клієнтів

Компанія «АХА Страхування» перенесла сервіси в хмари, максимально захистивши дані клієнтів

2019-04-10

Компанія «АХА Страхування» переміщує всю свою IT інфраструктуру українських підрозділів в хмару нового покоління NG Cloud.

З перенесенням інфраструктури в хмари «АХА Страхування» повністю відмовилася від використання традиційної ІТ-інфраструктури.

Компанія «АХА Страхування» переміщує в хмари свою IT інфраструктуру. Хмарним провайдером виступає досвідчений оператор українського ринку, компанія De Novo. Перше співробітництво між Axa і De Novo почалося в 2013 році, згідно з яким в хмару H-Cloud були перенесені сервери підрозділу "Axa Страхування Життя". Через 5 років плідної співпраці, взаємодія розширилася до стану, коли всі українські підрозділи "Axa Страхування" мігрують в хмарну інфраструктуру.

Важливо підкреслити, що наприкінці 2018 року De Novo запустила хмару нового покоління для корпоративних ІТ інфраструктур NG-Cloud,  що має розширений функціонал та перелік додаткових інтегрованих послуг, таких як швидка міграція, моніторинг віртуальних серверів, гео рознесене резервне копіювання та відновлення у випадку катастроф.

Враховуючи надійність постачальника та довготривалу співпрацю саме нове покоління хмар De Novo і обрав для своїх потреб замовник.

«Для наших клієнтів  це означає, що наші сервіси доступні 24/7, надійні на 100 %, клієнти повністю захищені від будь-яких негативних впливів, включаючи навіть природні катаклізми та катастрофи. Ми завершили перенос у хмару без жодних проблем та незручностей для клієнтів, вони не помітили цього процесу. З новою технологією ми уникаємо значних капіталовкладень, повністю забезпечуючи доступність і безперервність ІТ-сервісів.» - зазначив Михайло Квіткін, директор Департаменту інформаційних технологій СК« АХА Страхування ».

«Хмарні сервіси остаточно перестали бути екзотикою та прийшли в наше повсякденне життя, - додав Максим Агєєв, генеральний директор De Novo – Лідери європейської економіки й в цьому напрямку давно задають тон на нашому ринку. Рішення «АХА Страхування» про повну міграцію в нашу хмару - це найкраще підтвердження надійності та вигідності хмарних сервісів для найвибагливіших користувачів.»

© 2008—2024 De Novo (Де Ново)