Меню
Головна Блог компанії De Novo Компанія De Novo першою в Україні отримала статус Kubernetes Certified Service Providers
Компанія De Novo першою в Україні отримала статус Kubernetes Certified Service Providers

Компанія De Novo першою в Україні отримала статус Kubernetes Certified Service Providers

2024-03-07

Київ, 26 лютого 2024 року. – Компанія De Novo, провідний провайдер хмарних рішень та послуг, з гордістю повідомляє про отримання першого в Україні статусу Kubernetes Certified Service Providers (KCSP). 

KCSP – це програма сертифікації, розроблена Cloud Native Computing Foundation (CNCF), яка підтверджує найвищий рівень компетенції компанії в галузі розгортання та управління Kubernetes. CNCF — це проект Linux Foundation, створений, зокрема, з метою розвитку контейнерних технологій. 

Статус KCSP надається компаніям, які продемонстрували відповідну експертизу у розгортанні та управлінні Kubernetes. Серед вимог для отримання статусу – багато суворих критеріїв, розроблених CNCF, наприклад, наявність у штаті сертифікованих фахівців Kubernetes (CKS), досвід практичної роботи з технологіями Kubernetes у продуктивному середовищі тощо.

Статус KCSP забезпечує для клієнтів De Novo цілу низку переваг, серед яких гарантія якості послуг, зниження ризиків, швидке впровадження та експертна підтримка з усіх питань, пов'язаних із Kubernetes.

© 2008—2024 De Novo (Де Ново)