Меню
Головна Блог компанії De Novo VMworld 2021 - Все, що вам потрібно знати!
VMworld 2021 - Все, що вам потрібно знати!

VMworld 2021 - Все, що вам потрібно знати!

2021-06-02

Компанія VMware щорічно влаштовує одну з найбільших ІТ-виставок в світі, де збирає кращих фахівців з різних сфер, представляє нові продукти і дає можливість ознайомитися з майбутнім індустрії на найближчі роки. 

Щорічно компанія VMware проводить одну з найбільших в світі ІТ-конференцій - VMworld, де збираються представники передових ІТ-компаній (IBM, Cisco, Microsoft, Dell, Oracle, HP та інших) та демонструють світові нові технології і розробки. 

Минулорічний івент VMworld 2020 року вперше в історії заходу проходив в онлайн форматі, і кожен бажаючий з будь-якої точки планети міг взяти участь в конференції і поспілкуватися безпосередньо з лідерами думок.

VMworld 2021 також пройде в форматі онлайн з 5 по 7 жовтня 2021 року. На івенті можна буде побувати на різних платформах, взяти участь в обговореннях, а також в закритих сесіях з представниками компаній. І це все буде доступно безпосередньо з вашого робочого місця або будинку в будь-якій точці планети. 

VMworld 2021 дозволить вам дізнатися про: 

  • Створення сучасних додатків
  • Безпеку вашого бізнесу
  • Управління хмарними ландшафтами в будь-якому середовищі
  • Підтримку робочого простору в будь-якому місці
  • Прискорення впровадження інновацій в ваш бізнес за допомогою нових технологій
  • Багато чого іншого зі світу хмарних технологій

VMworld 2021 дозволить почути лідерів думок з різних технологічних галузей, дізнатися про новітні технології, підвищити ваші навички, розвинути мережу нових знайомств і просто приємно провести час.

Ми додамо детальну інформацію (основні тематики секцій, інформацію по сесіях, тощо) по VMworld 2021 в цей матеріал, як тільки VMware опублікує всю цю інформацію у себе на сторінці. 

Вже зараз ви можете зареєструватися на VMworld 2021 за посиланням нижче, і планувати з 5 по 7 жовтня 2021 вашу участь в одній з головних ІТ-подій року.

© 2008—2024 De Novo (Де Ново)