Меню
Головна Блог компанії De Novo Вдала покупка — виторг Broadcom збільшився завдяки VMware
Вдала покупка — виторг Broadcom збільшився завдяки VMware

Вдала покупка — виторг Broadcom збільшився завдяки VMware

2024-07-11

Компанія Broadcom оприлюднила підсумки другого кварталу 2024 фінансового року. Виторг різко збільшився, головним чином завдяки результатам придбаної нещодавно VMware.  

Американська компанія Broadcom — світовий виробник напівпровідникової продукції та ПЗ, підбила підсумки 2 кв поточного фінансового року. Головною новиною стало різке збільшення квартального виторгу — до $12,5 млрд або +43%, порівняно з аналогічним періодом минулого року. Це навіть на півмільярда більше, ніж прогнозували аналітики. При цьому, як зазначила Кірстен Спірс, фінансовий директор компанії — основний внесок у показник приросту зробила VMware (яку, нагадаємо, Broadcom придбала наприкінці 2023 року за $69 млрд). Без результатів VMware, зростання доходу становило б лише 12%. 

Чистий квартальний прибуток склав $2,12 млрд. ($4,42 у розрахунку на акцію). Примітно й те, що компанія активно розвиває напрямок рішень для штучного інтелекту, яких у звітному періоді було продано на $3,1 млрд, в основному завдяки рішеням для гіперскейлерів. За підсумками всього 2024 року Broadcom очікує, що загальний обсяг продажів компанії зросте на 42% порівняно з попереднім фінансовим роком й сягне $51 млрд.  

Нагадаємо, що De Novo є учасником програми Broadcom Advantage Partner Program як постачальник хмарних послуг VMware Cloud Service Provider (VCSP) рівня Premier. Це дозволяє надавати клієнтам якісні та різноманітні хмарні сервіси на базі технологій VMware. 

© 2008—2024 De Novo (Де Ново)