Меню
Головна Блог компанії De Novo De Novo показала інноваційні хмарні сервіси для AI/ML на DOU Day 2024
De Novo показала інноваційні хмарні сервіси для AI/ML на DOU Day 2024

De Novo показала інноваційні хмарні сервіси для AI/ML на DOU Day 2024

2024-05-22

Київ, 18 травня 2024 р. – компанія De Novo, провідний український провайдер хмарних сервісів та ЦОД, взяла участь у найбільшій українській конференції для розробників «DOU Day 2024». 

Під час заходу De Novo була представлена власним стендом, де гості форуму, яких було понад 1600 осіб, могли дізнатися про нові послуги компанії для вирішення задач AI/ML. Зокрема, експерти De Novo розповіли про сімейство хмарних послуг – Tensor Cloud, HTI, ML Cloud – в основі яких лежать найпотужніші акселератори NVIDIA H100, L40S та платформа Kubernetes as a Service. Нагадаємо, що ML Cloud це готове, зручне та функціональне робоче середовище ML-інженера, HTI є платформою для AI/ML на основі приватної хмари, а Tensor Cloud надає потужності для ШІ-навантажень у колективній хмарі.

На стенді De Novo відвідувачі форуму могли дізнатися про те, як згадані сервіси можуть допомогти у прискоренні розробки та впровадження моделей машинного навчання та інших бізнес-задач, а також поспілкуватися з експертами з питань хмарних обчислень та штучного інтелекту.

Нові хмарні сервіси, викликали неабиякий інтерес з боку відвідувачів DOU Day, тому фахівці De Novo не обмежувалися консультаціями, але й проводили демонстрації рішень Tensor Cloud, HTI, ML Cloud та інших послуг. 

Як зазначив Максим Агєєв, генеральний директор компанії De Novo: «Форум DOU Day 2024 продемонстрував, що навіть в умовах війни український ІТ-ринок зберігає значний потенціал розвитку та впровадження інновацій. Ми раді бути частиною цього процесу, створюючи та надаючи клієнтам найсучасніші хмарні сервіси для задач штучного інтелекту та машинного навчання».

Участь De Novo у «DOU Day 2024» стала ще одним підтвердженням статусу оператора, як лідера в галузі хмарних обчислень та штучного інтелекту серед українських компаній. De Novo завжди прагне надавати своїм клієнтам найсучасніші послуги та технології, що допомагають досягати поставлених цілей у найкоротші терміни та з максимальною ефективністю.

© 2008—2024 De Novo (Де Ново)