Меню
Головна Блог компанії De Novo Хмарний сервіс De Novo KaaS отримав сертифікат CNCF
Хмарний сервіс De Novo KaaS отримав сертифікат CNCF

Хмарний сервіс De Novo KaaS отримав сертифікат CNCF

2024-06-07

Наприкінці травня 2024 року компанія De Novo першою в Україні отримала сертифікат «Certified Kubernetes – Hosted» від Cloud Native Computing Foundation, авторитетної міжнародної некомерційної асоціації у сфері популяризації технології Kubernetes та мікросервісних архітектур. 

Сертифікат, виданий для хмарного сервісу Kubernetes as a Service (KaaS), підтверджує сумісність (ніякого vendor lock), надійність та відповідність послуги жорстким технологічним вимогам CNCF. Такі ж самі сертифікати мають відповідні хмарні сервіси класу managed Kubernetes від гіперскейлерів – Google  Kubernetes  Engine,  Elastic  Kubernetes Service від AWS та Azure Kubernetes від Service Microsoft.

«Certified Kubernetes – Hosted» став уже другим сертифікатом De Novo від CNCF цього року. У лютому компанія набула статусу Kubernetes Certified Service Providers. KCSP охоплює широкий спектр діяльності та підтверджує загальний високий рівень компетенції оператора в галузі розгортання та управління Kubernetes.

Сертифікат «Certified Kubernetes – Hosted», видано окремо на послугу Kubernetes as a Service (KaaS), яка являє собою платформу оркестрації кластерів Kubernetes промислового класу на базі технологічного стека VMware Tanzu Kubernetes Grid. Функціональність та зручність KaaS аналогічні до сервісів класу managed Kubernetes від гіперскейлерів, але послуги De Novo є помітно дешевшими та більш передбачуваними (ніяких несподіванок у платежах, ви контролюєте все на 100%).

Нині у світі існує загалом 55 компаній зі статусом «Certified Kubernetes – Hosted», зокрема AWS, SAP, Intel, Digital Ocean, IBM Cloud — тепер до них додалася De Novo.

Отримання нового сертифіката стало черговим підтвердженням якості та надійності сервісів De Novo та прихильності шляху інновацій, якого компанія дотримується з моменту заснування.

© 2008—2024 De Novo (Де Ново)