Меню
Головна Блог компанії De Novo Знову разом: VMware поновлює співпрацю зі світовими виробниками серверів
Знову разом: VMware поновлює співпрацю зі світовими виробниками серверів

Знову разом: VMware поновлює співпрацю зі світовими виробниками серверів

2024-07-31

Компанія VMware, яка нещодавно стала частиною Broadcom, уклала нові ОЕМ-угоди з основними партнерами-виробниками серверів та систем зберігання даних. Dell, Lenovo та HPE продовжать пропонувати програмні платформи VMware у складі своїх гіперконвергентних систем. 

Після того, як VMware перестала бути частиною Dell й перейшла до складу Broadcom, довгий час без чіткої відповіді залишалося одне важливе питання: якими будуть стосунки з попереднім власником. Питання аж ніяк не пусте, враховуючи більш ніж 20 років досвіду спільної роботи VMware та Dell. За ці роки було продано безліч комплексних рішень, побудовано складні партнерські зв'язки, впроваджено багато проєктів. Й на цьому тлі було незрозуміло, в якому статусі все це існуватиме надалі, особливо з огляду на той факт, що в січні 2024 року Dell вийшла із дистриб'юторської угоди з VMware. Інтригу підтримували також конкуренти Dell, так само як і сама компанія не давала однозначної відповіді про перспективи подальшої взаємодії. 

Проте нарешті, через пів року, інтрига зникла — VMware офіційно повідомила про підписання нової партнерських договорів із ключовими партнерами-виробниками серверного обладнання, серед яких Dell, HPC та Lenovo. У заяві зазначається, що угода охоплює гіперконвергентні платформи Dell VxRail і vSAN Ready Nodes, сервери Dell PowerEdge, а також програмну інфраструктуру Dell PowerFlex. Конкретики щодо сімейств підтримуваних рішень двох інших виробників поки що немає, але, вочевидь, це також будуть основні апаратні платформи. 

В цілому, це хороша новина для світового ІТ-ринку, бо укладання нових договорів між згаданими компаніями додає користувачам впевненості в тому, що їх складні та дорогі рішення на основі серверів Dell, HPC, Lenovo та ПЗ VMware продовжать підтримуватися та розвиватися виробниками, а отже, можна й надалі будувати довгострокові плани розвитку та інвестувати наявні ІТ-інфраструктури. 

Нагадаємо, що De Novo як один з провідних партнерів VMware в Україні є учасником програми Broadcom Cloud Service Provider у статусі Premier Partner. Крім цього, наша компанія має статуси VMware Cloud Verified та VMware Cloud Verified. 

© 2008—2024 De Novo (Де Ново)