Меню
Головна Блог компанії De Novo VMware — серед лідерів ринку рішень для управління контейнерами
VMware — серед лідерів ринку рішень для управління контейнерами

VMware — серед лідерів ринку рішень для управління контейнерами

2024-04-15

Gartner назвала VMware одним з лідерів світового ринку рішень для управління контейнерами.

Аналітична компанія Gartner представила в публічному доступі звіт, присвячений сегменту рішень для управління контейнерами — Magic Quadrant for Container Management — де помістила VMware (входить до складу Broadcom) у квадрант лідерів. Попри те, що звіт стосується підсумків першої половини минулого року, його результати цілком актуальні й сьогодні, оскільки ситуація в даному сегменті змінюється не надто швидко. 

Як зазначають аналітики Gartner, VMware потрапила до рейтингу завдяки Tanzu — комплексному рішенню для управління контейнерами, яке, окрім інших переваг, гнучко поєднується з іншими рішеннями виробника, зокрема з платформами віртуалізації. Спираючись на досвід у галузі хмарних і гібридних інфраструктур, а також програмних інструментів управління, VMware надає своїм численним клієнтам по всьому світу широкі можливості роботи з парком контейнерних кластерів у різноманітних ІТ-середовищах. Також за допомогою VMware Tanzu забезпечується зручне і надійне управління життєвим циклом інфраструктур Kubernetes в хмарах операторів по всьому світу. Що також стало одним з критеріїв включення VMware до квадранту лідерів.

Компанія De Novo, що має цілий спектр високих партнерських статусів VMware, зокрема VMware Cloud Verified, також використовує VMware Tanzu у складі хмарних сервісів для роботи з контейнерними інфраструктурами Kubernetes. Послуги доступні як у колективній, так і в приватній хмарах De Novo. 

Хочете дізнатися більше — звертайтеся за консультацією до наших експертів.

© 2008—2024 De Novo (Де Ново)