Меню
Головна Блог компанії De Novo Broadcom анонсувала VMware Cloud Foundation 5.2
Broadcom анонсувала VMware Cloud Foundation 5.2

Broadcom анонсувала VMware Cloud Foundation 5.2

2024-07-18

Нова версія популярної хмарної платформи спростить роботу, підвищить безпеку та функціональність продуктів VMware, а також забезпечить тіснішу інтеграцію мережевих функцій, систем зберігання даних та інструментів управління в рамках комплексних ІТ-інфраструктур. 

Компанія Broadcom анонсувала оновлення хмарної платформи VMware Cloud Foundation (VCF) 5.2. Нова версія орієнтована на прискорення процесів модернізації ІТ-інфраструктури, зростання продуктивності користувачів, посилення функцій кіберзахисту й все це на тлі зниження загальної вартості володіння (принаймні так стверджує розробник). Компанія також оголосила про випуск нової версії гіпервізора vSphere, для клієнтів, яким потрібна базова технологія віртуалізації. 

Платформа Cloud Foundation поєднує обчислювальні та мережеві ресурси, сховище даних, засоби управління та безпеки, а також включає оркестратор Kubernetes для програмних контейнерів як вбудовану службу. Щобільше, клієнти VCF тепер отримали можливість міграції ліцензій, що дозволяє їм купувати підписки на програмне забезпечення та переміщувати їх між локальними та хмарними середовищами без будь-яких проблем. 

 

З важливих оновлень платформи варто відмітити функцію VCF Import, що дозволяє інтегрувати наявні середовища vSphere та vSAN у платформу VMware Cloud Foundation. За допомогою цієї функції забезпечується централізація управління та оптимізація ресурсів без необхідності глибокої модернізації ІТ-середовища користувача. Крім того, VCF 5.2 тепер включає в себе повну підтримку сховищ vSAN Max та vSAN ESA. 

Також тепер доступний широкий спектр шаблонів для швидкого розгортання ПЗ, спрощення мережної інтеграції та отримання детальних звітів про продуктивність. Інструментарій VMware Avi Load Balancer, який також доступний у складі VCF 5.2, забезпечує ефективне налаштування балансування навантаження, а інтеграція VMware Avi з SDDC Manager спрощує управління життєвим циклом Avi. 

 

Функції VMware Live Recovery та VMware vDefend підвищують цілісність, доступність, продуктивність та безпеку хмар (зокрема, шляхом посилення захисту від програм-вимагачів). Інструментарій ESXi Live Patching дозволяє автоматично встановлювати програмні оновлення, скорочуючи час простоїв, а функція vSAN Data Protection полегшує адміністраторам процес відновлення віртуальних машини після випадкового видалення (та суттєво скорочує час, потрібний для цієї процедури). Крім того, в рамках модуля vDefend покращено функції кіберзахисту та інтеграції із системами SIEM.  

Щоправда, для отримання всіх цих чудових оновлень доведеться трохи зачекати – версія VMware Cloud Foundation 5.2 буде доступна приблизно у третьому фінансовому кварталі Broadcom, що закінчується у жовтні. 

Нагадаємо, що De Novo як один з провідних партнерів VMware в Україні є учасником програми Broadcom Cloud Service Provider у статусі Premier Partner. Крім цього, наша компанія має статуси VMware Cloud Verified та VMware Sovereign Cloud. 

© 2008—2024 De Novo (Де Ново)