Меню

Відповідність хмар та ЦОД De Novo стандарту PCI DSS

Хмарна інфраструктура та ЦОД De Novo отримали сертифікат PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), який підтверджує високий рівень систем безпеки у сфері обробки платіжних карток.

Сертифікат вимагає від організацій ретельної оцінки своїх систем та інструментів безпеки. Оцінюється підтримка безпечної мережевої інфраструктури, впровадження міцних систем контролю доступу, регулярний моніторинг і тестування ландшафтів, захист даних користувачів тощо.

Наявність сертифіката PCI DSS демонструє, що організація впровадила необхідні заходи для захисту чутливих даних власників карток та підтримки безпечного середовища для обробки платіжних транзакцій. 

«Ми маємо довгострокову стратегію розвитку тотальної системи інформаційної безпеки для всіх сервісів, що надаються нашою компанією. Відмінність стандарту PCI DSS полягає в максимально жорстких вимогах не тільки до операційних процесів, а й до набору систем контролю та запобігання зовнішнім вторгненням. Впровадження PCI DSS для хмарної інфраструктури De Novo ще один крок на цьому багаторічному шляху. Безпека даних та захист наших користувачів одна з ключових переваг De Novo» Максим Агєєв, CEO De Novo

Варто зазначити, що хмари та ЦОД De Novo щорічно проходять ресертефікацію і тим самим доводять високий рівень своєї безпечності.

Відповідність хмар та ЦОД De Novo стандарту PCI DSS
© 2008—2024 De Novo (Де Ново)